Heb je last van een negatief zelfbeeld? Merk je op dat je je vaak de mindere voelt, je negatief met anderen vergelijkt?  Complimenten komen niet binnen of voelen niet gemeend.  Misschien merk je dat je nooit helemaal jezelf durft te zijn, heb je een masker op, omdat je bang bent voor afwijzing?

In de dramatherapeutische zelfbeeldmodule word je je bewust hoe je over jezelf denkt en welk effect dat heeft op jou en je omgeving. We gaan daarna het negatieve zelfbeeld omkeren in een positief en realistisch zelfbeeld. Vervolgens gaan we dat zelfbeeld geloofwaardig maken door drama-oefeningen en huiswerkopdrachten.

De module kan individueel of in groepsverband worden aangeboden en bestaat uit 6 bijeenkomsten van 60/75 minuten.

individueel:  € 420,-. Groep: € 350,-

Is dit iets voor jou, meld je aan voor een vrijblijvende  kennismaking en vragenlijst. Dit consult van 30 minuten wordt in rekening gebracht.

Deze module is onderzocht middels een effectonderzoek en kwam bij mensen met een angststoornis als een significant effectieve module naar voren. Het onderzoeksartikel is te vinden in het Tijdschrift voor vaktherapie en  de beschrijving is gepubliceerd op http://www.databankvaktherapie.nl